måndag 12 januari 2015

Det kom ett mail..

Hej!
Hittade just HIH-gruppen på nätet, men såg att den tyvärr verkar vara nedlagd? Både jag och min man är trädgårdsentusiaster med stort intresse speciellt för Iris och Hemerocallis. I vår trädgård finns bl.a. ca 60 olika sorters Tall Bearded Iris + ca 15 Dwarf Bearded Iris. Dessutom några olika sorters Hemerocallis. 


Jag skulle gärna vilja komma i kontakt med några likasinnade här i Sverige för utbyte av växter och erfarenheter. 
Vänliga hälsningar

Gunilla H i Norrköping


Gruppen finns fortfarande kvar men tar inte emot nya medlemmar eftersom framtiden är oviss. Det saknas  medlemmar som aktivt vill delta i styrelsearbetet. Skicka ett mail till  HIH-bloggen om det är någon som vill få kontakt med Gunilla H.

God fortsättning på 2015!
Birgitta H Olsson

2 kommentarer :

  1. Det är synd om HIH läggs ner helt men det är ju tyvärr svårt att få någon som vill åta sig att driva saker. Iris är en av mina favoriter och jag använder hemsidan som uppslagsbok när jag vill veta något så jag hoppas att den i alla fall får vara kvar även om den inte kommer att bli uppdaterad. Carita

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vilket underbart hav av irisar! Ni på östsidan får försöka hitta varandra och ha träffar.

      Radera