lördag 26 juli 2014

HIH-träff på Tjörn,

hemma hos Monica och Göran, hade vi idag. Vi var 10 st som trots värmen vandrade runt i trädgården, pekade, fotograferade och delade erfarenheter. Just här var det varken dagliljor, hosta eller iris som det tittades på utan eldkrassen som blommade överdådigt.
Men här 'inspekterade' vi de frösådda dagliljorna och nog fick vi favoriter alltid.Många tack för en rolig eftermiddag. 

Inlägg av Birgitta H Olsson

4 kommentarer :

 1. En härlig dag som blev längre än planerat för det är ju så svårt att slita sig:-) Utöver trevligt umgänge, växtlotteri och titt i Monnes och Görans fina trädgård så var det fantastiskt att det började regna.
  Tack alla!

  SvaraRadera
 2. Alltid så himla kul att träffa "likasinnade":) Att få prata växter o annat, skratta och bara njuta av att få ha så många trevliga människor omkring sig gör att man glömmer tid o rum:) Tack tjejer ni är underbara!

  SvaraRadera
 3. Instämmer i "tackandet". Tiden går så fort i trevligt sällskap. Också väldigt intressant att få se hur en fin trädgård utvecklas över åren.

  Roligt men ändå en smula bisarrt att så många jublar när det börjar regna en fin sommardag. Grattis till Monne och Göran som fick en rejäl skvätt! Trots att det regnade hela vägen hem visade min egen regnmätare bara på 3 mm - suck!

  SvaraRadera
 4. Tackar också för en trevlig eftermiddag som sprang iväg i ett huj! God mat och roligt prat. Tog sen vägen om min mamma som berättade att det regnat rätt stadigt mellan kl 15-17.30. Låter bra men nu är det varmt igen...

  SvaraRadera