torsdag 9 januari 2014

Hemerocallis 'Alicia'

Varje år beställer jag dagliljor från Bourdillon och då får jag alltid bonusplantor.
Förra året fick jag den här.


'Alicia' heter den men mer vet jag inte om den. Den blir ca 60 cm hög och trots att den har sin vågiga kant (chickenfat som amerikanarna kallar det), gillar jag den. Sådana kanter har jag förut inte alls tyckt om, men jag har tydligen ändrat mig:)

Vad tycker ni om den här typen av dagliljor?

Inlägg Monica H

4 kommentarer :

 1. Hm, ja va tycker jag om den här typen av dagliljor? Inte alldeles enkelt att svara på faktiskt. Jag har inga med vågig kant själv, men undrar om inte jag också håller på att ändra mig? :-)

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att den är jätteläcker! Har några med "chickenfat" som jag älskar!!

  SvaraRadera
 3. Jag har svårt att få de där med den krusiga kanten att utveckla fina blommor hos mig. Så det blir aldrig fina plantor. Hade jag en som hade massor av fint utslagna blommor skulle jag nog vara positiv.

  SvaraRadera
 4. Njaa, så där, men har inte sett någon i verkligheten.

  SvaraRadera