söndag 3 mars 2013

Årsmöte 2013

hade vi i går hemma hos vår ordförande och sju stycken medlemmar var med på mötet, två fler än förra året :-))  Ingen av oss led av tunghäfta så det blev både glatt och trevligt. Vi har medlemmar från hela landet och avstånden är långa men flera medlemmar i norr deltog i mötet via mail.Styrelsen fick två nya ledamöter och jag, som varit med sedan starten i Göteborg, lämnade mitt uppdrag. Kommer jag att sakna något så är det framför allt alla glada skratt, för skrattat har vi verkligen gjort när vi träffats.


Nya styrelsemedlemmar är Monica Wendt och Marie Sandsjö Bolinder. Marie är vår nya sekreterare och Monica är ersättare. Hur styrelsen ser ut i sin helhet hittar du så småningom på vår hemsida.
Även om jag inte är med i styrelsen längre så är det fortfarande till mig som du skall skicka dina bidrag när det gäller bloggen. Just nu ser jag fram emot att få många mail, med text och bilder om och på HIH-växter, från medlemmar runt om i landet.
Inlägg av Birgitta H Olsson


4 kommentarer :

 1. Det var ett riktigt trevligt årsmöte;) Det bästa av allt var de två nya medlemmarna i styrelsen, varmt välkomna Marie och Monica! Tack Birgitta för de här åren i HIH:s styrelse! Vi lär ju ses ändå tack o lov:) /Monne

  SvaraRadera
 2. Ja visst var det trevligt, och jag glömde alldeles av att tacka Birigitta för allt arbete du lagt ner i många år. Men jag räknar nog med att du är synlig i allafall, inte minst här på bloggen.
  /Lotta

  SvaraRadera
 3. Ja, avtackning av Birgitta glömde vi pinsamt nog av. Du är en av de personer som dragit ett tungt lass under HIH:s första fem år. Tack Birgitta!

  SvaraRadera
 4. Kul att se foto nu när man inte deltog. Jättetrevligt med nya styrelsemedlemmar, hoppas ni skall ha kul tillsammans och TACK Birgitta för allt jobb. Jätteroligt att du fortsätter med bloggen, den är en bra kontaktyta!

  SvaraRadera