måndag 29 oktober 2012

HIH-träffar i norr 2012 - del 2

Nästa träff var vid växtmarknaden på Nordvik. Vi träffades en kort stund för att bestämma datum för dagliljebeställning från Bourdillon. Sara från Sundsvall deltog i beställningen. Henne blev jag bekant med då Sundsvalls Trädgårdsförening besökte mig och vi började prata dagliljor. Hon berättade att hon funderat på att gå med i HIH-Gruppen och det välkomnar vi *ler*. Beställningen tog Ginna hand om och även denna gång, blev jag och de övriga beställarna nöjda med växterna. Det är alltid fina plantor som kommer från den leverantören.

 Även denna gång kommer bilden från en träff på västkusten
Nu är sommaren slut och det är trädgårdsstädning som återstår och sedan är det bara att börja drömma om nästa sommar igen…

Inlägg av Bitte Nilsson

3 kommentarer :

 1. Du milde, känns som om det var evigheter sedan den bilden togs:) Nu ser det inte alls ut som då men oj vad kul vi hade det;)

  SvaraRadera
 2. Så kul det hade varit att få se bilder från uppackning av växter vid en sambeställning (intet ont menat om de som är på bilden). Samtidigt blir åtminstone jag väldigt nyfiken på vad ni beställde. Det vore kul om ni skriver mer om hur dessa plantor antingen här eller ännu hellre i HIH-Bladet. Att många är nöjda med Bourdillons leveranser hjälper säkert andra att våga sig på att importera därifrån.

  SvaraRadera
 3. Några bilder på dagliljebeställningar har jag inte men jag har bilder på lådorna med hostor som kom från Fransens vid vår gemensamma beställning här på västkusten och tror även att det finns bilder på alla olika sorter upplagda på vårt utebord. Skall leta lite och se om jag hittar bilderna. Gör jag det skall jag dela med mig.
  Birgitta

  SvaraRadera